Een eigen woning/pand vraagt altijd om onderhoud. Nagenoeg geen enkel product, dus ook een bouwproduct, kan het stellen zonder periodiek onderhoud teneinde de levensduur te optimaliseren. Uitstel van onderhoud kan lekkages, houtrot, ruitbreuk en tocht veroorzaken en dat zijn nog maar de kleine problemen. Bij achterstallig onderhoud kunnen wij u bijstaan in de renovatie hiervan.

Juninck Bouw is in staat om, in overleg met u, te bepalen welk onderhoud, en indien noodzakelijk renovatie, er aan uw woning/pand verricht dient te worden en kan dit planmatig en efficiënt uitvoeren.

Particulieren

Voor groot en klein onderhoud aan uw woning. Hierbij kunt u denken aan het vervangen of herstellen van vloeren, kozijnen en boeiboorden maar ook bijvoorbeeld het vervangen van zolder en/of dakramen.

Bedrijven

Planmatig onderhoud garandeert een langere levensduur van uw pand en zorgt ervoor dat uw pand zijn waarde behoud. Juninck Bouw kan u een periodieke inspectie inclusief onderhoudsadvies geven, dit geeft u een helder beeld van de status van uw pand. Voor aanvullende informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.